Satu Mare: Incendii la Turţ şi Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii sătmăreni au stins rapid incendiul din incinta centralei
Pompierii sătmăreni au stins rapid incendiul din incinta centralei

O persoană necunoscută a aprins şura unui localnic din localitatea Turţ pagubele înregistrate ridicându-se la 5.000 de lei.  Un alt incendiu a fost înregistrat azi noapte în Satu Mare la o centrală dezafectată unde boschetarii au aprins deşeurile din interior.

Atât pompierii din Negreşti Oaş cât şi cei din Satu Mare au avut de lucru pe timpul nopţii. Cei din Negreşti au intervenit la un incendiu care a cuprins şura unui localnic din Turţ. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, incendiul a fost provocat voluntar de către o persoană neidentificată în prezent. Poliţiştii din localitate au un prim suspect însă acesta nu-I de găsit. “Avem un suspect în acest caz însă a dispărut din zonă. Dacă ancheta va stabili că persoana în cauză se face vinovată de incendiere, aceasta riscă dosar penal pentru distrugere prin incendiere”, a declarat unul dintre poliţiştii din comună. Incendiul a izbucnit la lor 19.36 şi a fost stins în jurul orei 21.00. Potrivit pompierilor, care au intervenit cu o autospecială, a ars acoperişul şurii pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri patraţi.   

Incendiu la o centrală dezafectată 
Câteva zeci de kilograme de deşeuri din hârtie au ars aseară într-un incendiu izbucnit în incinta centralei dezefectate de pe strada Petru Bran. Pompierii sătmăreni au intervenit cu o autospecială şi au stins focul provocat de boschetarii care locuiesc în centrală.   



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite