Satu Mare: În aprilie se relansează programul „Casa Verde“ pentru persoanele fizice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Protecţia Mediului anunţă că la începutul acestei luni vor începe înscrierile în programul „Casa Verde“ pe anul 2011 pentru persoanele fizice care doresc să beneficieze de finanţare pentru instalarea unor sisteme de încălzire care utilizează energie regenerabilă.   

Potrivit ultimelor date ale agenţiei sătmărene, în data de 31 ianuarie, a fost efectuată ultima redistribuire în cadrul Programului „Casa Verde.

Fondul alocat judeţului Satu Mare pentru programul „Casa Verde“ a fost peste 2.000.000 lei fiind depuse spre finanţare 337 de dosare. Dintre acestea, 256 de solicitări au fost pentru instalarea panourilor solare, 65 pentru instalaţie de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale,         agricole, forestiere, silvice, 12 pentru pompe de căldură, 2 pompă de căldură şi panouri solare iar alte două pentru instalarea panourilor solare şi instalaţie de producere a energiei termice pe bază de peleţi, brichete, tocătură lemnoasă, precum şi orice fel de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.
   
Numărul contractelor de finanţare primite la Satu Mare, care corespunde cu numărul dosarelor acceptate, este de 248.

Chiar dacă nu se mai preiau dosare de finanţare, continuă semnarea şi predarea contractelor de finanţare precum şi preluarea dosarelor de decontare ale solicitanţilor cu cereri de finanţare aprobate.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite