Satu Mare: În acest weekend ai teatru şi târg de vacanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sătmărenii se pot delecta la teatru în acest weekend, vizionând piesa „Experimentul” a trupei BEM, iar pentru cei care îşi plănuiesc vacanţa, pot vizita timp de trei zile expoziţia de târguri şi vacanţe „Holiday & Travel”.

Trupa BEM, formată din trei tineri actori, prezintă duminică seară spectacolul intitulat „Experimentul”. Piesa lui Ion Băieşu, în regia actorului sătmărean Radu Botar îi are în rolurile principale pe Eranio Petruşka, Mircea Băluţă şi Brighita Tamuţan, echipa care anul acesta a câştigat marele premiu la festivalul Rotaract dina cest an. Spectacolul are loc duminică, începând cu ora 19.00 la Sala Studio. Preţul unui bilet este 10 lei.
Holiday and Travel Expo V
În acest weekend are loc o nouă ediţie a târgului de turism „Holiday & Travell Expo Satu Mare”. Ajunsă la cea de-a cincea ediţie, târgul aduce la Satu Mare operatori de turism, hoteluri şi agenţii de bilete pentru ca sătmărenii să îşi poată alege cele mai bune oferte de vacanţe pentru acest an. Deschis de vineri până duminică, ora 17.00, „Holiday & Travel Expo V” are peste 20 de expozanţi din România şi Ungaria. Expoziţia are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar accesul este gratuit.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite