Satu Mare: Impact de amploare între un taximetrist şi un motociclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist din Medieşu Aurit a fost grav accidentat ieri după-masa de un taximetrist sătmărean. Victima a fost transportată la spital cu traumatism cranio cerebral acut, iar ulterior transferat la spitalul din Baia Mare. Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Adrian T. De 30 de ani din localitatea Medieşu Aurit a fost victima unui accident grav produs de Ioan V. de 47 de ani, un taximetrist sătmărean. Evenimentul a avut loc pe strada Botizului, când taximetristul a efectuat un viraj la stânga, spre strada 9 Mai, fără să acorde prioritate motociclistului care se deplasa din sens opus.
Ajunşi la faţa locului, medicii de pe Ambulanţă au prelaut pacientul cu traumatism cranio cerebral acut. „Bărbatul a fost transprotat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Satu Mare, iar ulterior transprotat la spitalul din Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale corespunzătoare”, spune Mihaela Pop, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.
Poliţiştii au început cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului. Din primele cercetări de la faţa locului reiese că taximetristul este vinovat, deoarece acesta nu a acordat prioritate. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.
„Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în cazul celor doi, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spune Ana Lăpuşte-Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite