Satu Mare: Ia-o pe Micuţa acasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şansă la viaţă. Peste 30 de căţei vor putea fi adoptaţi duminică, din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, la Târgul de Adopţii. Peste 180 de căţei ş-au găsit stăpâni la târgurile de adopţii organizate până în prezent.

Asociaţia Free Life Satu Mare organizează acest târg lunar şi speră ca ediţia de duminică să se bucure de succesul celorlalte şase târguri. Începând din luna octombrie a anului trecut, nu mai puţin de 180 de animăluţe şi-au găsit stăpâni iubitori în cadrul acestor târguri. La cea de-a şasea ediţie a târgului, organizată în luna martie, şi-au găsit stăpân 11 căţei. Din cauza vremii neprielnice, mulţi sătmăreni nu au mers la târg ci au contactat ulterior asociaţia, după ce au văzut poze cu patrupedele pe site-ul acesteia. La târgul de duminică vor fi pui de câini care au fost îngrijiţi şi vaccinaţi de către medicii veterinari cu care colaborează asociaţia. Iubitorii de animale sunt aşteptaţi să-i adopte. „La târg, pe lângă căţeluşii pe care îi aducem noi spre a fi adoptaţi, îi aşteptăm pe toţi sătmărenii ai căror căţei care au pui şi nu pot sau nu vor să îi ţină. Acum, în perioada împerecherii sunt foarte multe cazurile în care puii ajung să fie aruncaţi la gunoi. Pe lângă şansa de a-şi găsi un cămin, noi asigurăm căţeluşilor primul vaccin, deparazitarea şi sterilizarea”, spune Lucreţia Simu, preşedinta asociaţiei Free Life Satu Mare.

Urechilă, Rex, Lucky şi Micuţa aşteaptă să fie adoptaţi
Dacă Urechilă, Rex şi Lucky au fost norocoşi pentru că, pe unde au locuit au dat de oameni mărinimoşi care i-au hrănit, Micuţa, o căţeluşa de doar trei săptămâni a avut parte de ce e mai rău. A fost găsită împreună cu cei trei fraţi ai săi lângă o clădire nefolosită din municipiu. Micuţa avea o infecţie care aproape a răpus-o, dar cu ajutorul veterinarilor ea a fost salvată, este sănătoasă tun şi aşteaptă cu nerăbdare târgul de duminică.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite