Satu Mare: Hoţul de la şcoală. Un minor furat un telefon mobil din clasa alăturată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii careieni efectuează cercetări în cazul unui minor în vârstă de 15 ani care a fost identificat ca fiind autorul unui furt de la o şcoală. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru că i-a furat colegului de şcoală telefonul mobil.

Un elev din municipiul Carei este cercetat pentru furt calificat după vineri, în jurul orei 11.45, a pătruns într-o sală de clasă şi a sustras din geanta unui elev un telfon mobil, în valoare de 490 de lei. Lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul urbn Carei au fost sesizaţi de administratorul şcolii şi au intervenit promt, aflându-se în timpul serviciului de patrulare. În urma cercetărilor ei au descoperit că cel care a furat telefonul este un alt elev al şcolii, dintr-o clasă alăturată, care avea chei potrivite pentru clasa respectivă. El a furat întreaga gantă a elevului, cel mai valoros obiect fiind telefonul mobil.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit elevului, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite