Hoţi de arbori prinşi în flagrant la Negreşti Oaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase bărbaţi din Negreşti Oaş şi Vama cu vârste cuprinse între 20 şi 33 de ani s-au ales cu dosare penale pentru furt de arbori din proprietatea statului. Cei şase au fost prinşi cu căruţele încărcate cu lemn tăiat de pe proprietatea Ocolului Silvic Negreşti Oaş.  

Cei şase, Vasile B., de 30 ani, Petrică B., de 20 ani, Gheorghe V., de 33 ani, Petre S., de 29 ani, Ioan R., de 24 ani şi Gheorghe R., de 28 ani, au tăiat arbori de diferite esenţe în valoare de 5.000 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute un echipaj de jandarmi  a participat la o acţiune de prevenire şi combatere a tăierii şi sustragerii materialului lemnos, la solicitarea conducerii Ocolului Silvic Negreşti Oaş. În zona pădurii Darvaş, militarii au observat o căruţă încărcată cu lemne abandonată. Continuând cercetările, în pădure, jandarmii au mai descoperit alte două căruţe încărcate cu lemne, de această însoţite de patru două persoane care au luat-o la fugă când au observat echipajul. După o urmărire ca-n filme prin pădure şi somaţii verbale, jandarmii au reuşit să-l prindă pe Ioan  R., care a dat detalii despre celelalte persoane care îl însoţeau.

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale pentru ,,tăiere fără drept de arbori” şi ,,furt de arbori tăiaţi din păduri”, lemnele tăiate fiind confiscate şi predate Ocolului Silvic Negreşti Oaş.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite