Satu Mare: Hotelul Dacia, deschis pentru ochii lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii presei sătmărene au avut azi parte de un tur de prezentare a Hotelului Dacia şi a lucrărilor ce decurg de mai bine de doi ani în clădire. Situaţia lucrărilor a fost prezetată de Radu Hosu, directorul Beny Alex, firma care execută lucrările.

Aflat în renovare de mai bine de doi ani, pentru prima dată de când se află în proprietate privată, Hotelul Dacia şi-a deschis porţile lumii. Reprezentanţii presei locale au fost invitaţi la un tur în clădire, unde directorul firmei care execută lucrările de reabilitare, le-a prezentat situaţia de faţă. Lucrările sunt oprite de câteva luni. Datorită modificărilor din proiectul de reabilitare, construcţiile vor fi reluate abia după trei luni, deoarece este nevoie de noi aprobări.
Radu Hosu spune că reabilitarea durează foarte mult din simplul motiv că lucrările nu sunt unele obişnuite, ci clădirea trebuie refăcută a centimetru , atât în interior, cât şi în exterior. În ceea ce priveşte costurile, şi ele sunt mult mai mari, deoarece pentru fiecare lucrare în parte trebuie să comande piese şi materiale care nu se găsesc în comerţ.

image
image
image
image
image
image
Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite