Satu Mare: S-a deschis târgul de nunți. Rochia gigant a băimăreanului Lorand Coza este expusă la târg (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înghesuială mare de dimineață la cea de a III-a ediție a târgului de nunți organizat de actrița Carmen Frățilă la Muzeul de Artă. Zeci de viitori miri sau pur și simplu curioși au vizitat până acum târgul la care participă 27 de firme din domeniu. Vedeta târgului este rochia gigant a designerului băimărean Lorand Coza, care cântărește  85 de kilograme.

Galerie foto

Oferte bogate

Rochii pentru mirese, torturi, prăjituri, coafuri, aranjamente florale, accesorii, rochii pentru domnișoarele de onoare sunt doar câteva din exponatele târgului. Expozanții au oferte pentru toate gusturile și buzunarele. „Prețul pe kilogram la torturi și prăjituri pornește de la 26 de lei și poate ajunge la 65 de lei dacă mirii aleg tort din marțipan. Pregătim prăjituri la tavă sau caserole, fructe sculptate, și  fântâni de ciocolată“, a explicat reprezentantul unei firme de cofetărie și patiserie.

Pentru prima dată la târgul de nunți participă și un hair stylist. Eva Czikai propune mireselor cocurile și coafurile  clasice care le scoate în evidență frumusețea naturală. „Avem o mulțime de modele însă noi mergem pe varianta clasică a coafurilor. Acestea scot cel mai bine în evidență frumusețea naturală a miresei“, explică hair stylista. 

Celebra rochie de mireasă creată de designerul băimărean va putea fi admirată și duminică seara la Teatrul de Nord într-un spectacol intitulat „Dansul mireselor“. Rochia a fost creată pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton din această primăvară, în speranţa că va fi selectată de un juriu şi propusă spre alegere mirilor. Are peste 1.500 de trandafiri lucraţi manual  sub formă de boboci şi se deschid în numeroase petale spre trena rochiei. Are trei metri de mătase şi peste 1.000 de metri de tull, iar trena măsoară șase metri. Designerul a fixat un preț de vânzare pentru superbă rochie de 7.000 dede euro. 

Târg de trei zile

Târgul se va încheia duminică seara la Teatrul de Nord cu un spectacol la care vor participa designeri sătmăreni și cele 27 de firme din domeniu. „Numărul firmelor participante este dublu față de anul trecut. Avem din Oradea, Carei, Baia Mare cu tot felul de oferte. Viitorii miri își vor putea alege de la buchetul de flori până la luna de miere, iar rochia-gigant a fost pentru noi o provocare“, a explicat actrița Carmen Frățilă.  Intrarea este liberă.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite