Satu Mare: Frontieriştii au descoperit o maşină furată la Negreşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au început cercetările în cazul unui negreştean de 30 de ani, care a condus un autoturism furat. El a fost prins în trafic conducând maşina, ulterior descoperită şi reţinută la Negreşti Oaş.

Vasile A.d e 30 de ani din Negreşti Oaş este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, după ce a fost prins în trafic conducând un autoturism marca Opel Zafira ce figura ca fiind furat din luna iulie 2010.
Evenimentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 3.30, când bărbatul a fost oprit în trafic pentru controlul de rutină, când poliţiştii au descoperit că autoturismul figurează ca fiind furat de mai bine de jumătate de an, maşina având plăcuţe de înmatriculare cu număr de Mureş. Când bărbatului i-au fost solicitate actele aferente maşinii, el a declarat că a luat maşina la schimb pentru un alt autoturism, marca BMW, de la un alt cetăţean român, susţinând că există şi un contract de vânzare-cumpărare. În acest caz, poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizate la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite