Satu Mare: Fotbal de sală la Carei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 16 echipe din Satu Mare, Carei, Oradea, Cristuru Seciuesc, Foieni şi Petreşti participă sâmbătă şi duminică la prima ediţie a competiţiei interjudeţene a Cupei Futsal.

Jocurile din faza grupelor încep sâmbătă, la ora 8.00, iar fazele eliminatorii, finala mare şi finala mică, precum şi festivitatea de premiere, se vor desfăşura duminică. Meciurile vor fi arbitrate de arbitrii din Carei şi Satu Mare şi se vor disputa în sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din municipiul Carei. Primele trei clasate vor fi recompensate cu premii în bani şi se vor acorda distincţii golgheterului, celui mai bun jucător şi celui mai bun portar.

Futsal-ul este jucat de două echipe, fiecare de câte cinci jucători, dintre care unul este portarul; fiecare echipă poate avea în plus un număr de rezerve. Spre deosebire de alte forme ale fotbalului în sală, terenul este delimitat de linii și nu de panouri cu ajutorul cărora mingea poate fi jucată.

Alte forme al fotbalului în sală, care pot fi jucate cu reguli diferite, există și pot fi denumite fotbal în sală sau fotbal 5 la 5.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite