Satu Mare: Fetiţa accidentată pe trecerea de pietoni a ieşit din comă. Şoferiţa care a lovit-o vrea să o transfere la o clinică din Austria.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a fetiţei de cinci ani care a fost accidentată grav, ieri, pe o trecere de pietoni de pe strada Lucian Blaga s-a îmbunătăţit uşor. Dana Paşca, mama copilei a declarat în această dimineaţă că micuţa a ieşit din comă dar că este sedată.

„Din cauza loviturii puternice pe care a suferit-o la cap a primit multe sedative şi nu se trezeşte dar a început să îşi mişte picioarele şi mânuţele. Este internată la spitalul de Neurochirurgie din Cluj la secţia de Terapie Intensivă“, a declara mama fetiţei. 

Şoferiţa vinovată vrea să o transfere pe micuţă în Austria
 Iuliana Guţiu, şoferiţa de 43 de ani din Baia Mare, cea care a provocat accidentul s-a oferit să o transfere pe micuţă la o clinică din Austria. „Ieri m-a sunat doamna care ne-a accidentat şi mi-a spus că firma la care lucrează poate suporta cheltuielile cu transportul fetei la o clinică din Austria. Cred că o vom duce acolo“, a mai spus mama fetiţei.
Alina Paşca, mama şi frăţiorul ei de doar doi ani şi jumătate au fost accidentaţi grav ieri dimineaţă pe o trecere de pietoni de pe strada Lucian Blaga. Alina s-a lovit la cap şi a intrat în comă. Medicii de la spitalul din Satu Mare au decis să o trimită la Cluj cu un elicopter SMURD după ce pe creierul micuţei au descoperit un cheag de sânge. Iuliana Guţiu este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite