Satu Mare: FE “Delicious chocolate” SRL, locul II la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premiera elevilor sătmăreni
Premiera elevilor sătmăreni

Echipa FE “Delicious chocolate” SRL din cadrul Colegiului Economic “Gheorghe Dragoş” a câştigat locul II la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu “ Rivulus Dominarum Tineret” desfăşurat în perioada 3-4 decembrie.

Cei 17 elevi din echipă au participat pentru prima dată la un astfel de târg unde au concurat cu  38 de firme de exerciţiu din întreaga ţară. Echipa FE “Delicious chocolate” SRL a fost premiată la secţiunea “Cea mai bună prezentare a firmei”, modalitatea de prezentare fiind deosebit de atractivă, convingătoră, cu dicţie şi pronunţie foarte plăcută.

La târg elevii au avut şansa să poarte negocieri, să-şi promoveze firma, să atragă clienţi cu care să încheie tranzacţii şi să participe la diferite secţiuni de concurs: cel mai bun stand, cel mai bun catalog creativ, cel mai bun catalog profesional, cea mai bună prezentare a firmei, cel mai bun spot, cea mai bună pagină Web, cele mai bune materiale promoţionale, cel mai bun vânzător, cele mai multe tranzacţii, cea mai bună firmă la toate secţiunile.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite