Satu Mare: Dosare penale pentru că au furat fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani sunt cercetaţi de poliţiştii sătmăreni pentru furt calficiat. Bărbaţii sunt cercetaţi după ce au fost identificaţi ca fiind autorii unor furturi de fier vechi.

Patru dintre ei au fost prinşi sâmbăta pe strada Ion Ghica din Stu Mare, de unde au sustras fier vechi din incinta unei societăţi comerciale. În acest caz poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciului naţional unic apeluri de urgenţă 112, iar cei patru tineri, de 16, 17, 19 şi 23 de ani au fost identificaţi. Pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar componentele metalice sustrase, au fost recuperate în totalitate şi predate părţii vătămate.
Un alt bărbat de 30 de ani din comuna Bixad este cercetat tot pentru furt calificat. Acesta a pătruns în pălincia unui bărbat din Boineşti, de unde a furat componente ale unui cazan de fierbere a pălincii. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar bixădeanul este cercetat tot pentru furt calificat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite