Satu Mare: Doi minori sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au fost prinşi de poliţişti
Cei doi au fost prinşi de poliţişti

Doi adolescenţi în vârstă de 16 respectiv 18 ani sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt petrecut în data de 8 octombrie. Cei doi au furat un telefon mobil dintr-un salon de frumuseţe, cauzând un prejudiciu în valoare de 300 lei.

Doi minori din Satu Mare, de 16 respectiv 18 ani, au fost identificaţi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, ca fiind principalii suspecţi înc azul furtului petrecut la data de 8 octombrie, când aceştia au pătruns într-un salon de coafură şi au furat un telefon mobil. Cât timp unul din cei doi a distras atenţia victimei, simona S. De 32 de ani, celălalt a sustras telefonul mobil în valoare de 300 de lei, după care au fugit de la faţa locului. Telefonul a fost vândut ulterior la 120 de lei.
Cei doi au fost prinşi de poliţişti, iar prejudiciul cauzat părţii vătămate a fost recuperat în totalitate. Cei doi sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii ifnracţiunii de furt, iar cercetările privind întreaga activitate infracţională continuă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite