Satu Mare: Doi minori au fost răniți în accidente de circulație. Unul dintre șoferi a părăsit locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente de circulație în care au fost implicați copii s-au produs în weekend pe șoselele  din județ. O fetiță de 13 ani a fost accidentată în Gherța Mică iar în Medieșul Aurit a fost accidentat un băiat de cinci ani.

Vineri, 13 mai, în jurul orei 20.20, un șofer din Sibiu, Ilie C., de 24 de ani, a accidentat-o pe N.K., de 13 ani din Gherța Mică și a părăsit locul faptei. Potrivit polițiștilor, fetița se deplasa pe șosea.

Șoferul a fost identificat ulterior în trafic iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Atât șoferului cât și minorei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.  
În aceeași zi, în jurul orei 18.45, pe strada Romilor din localitatea Apa, Mihai G. de 40 de ani, din localitate l-a accidentat uşor pe C.P. de 5 ani, din Medieşu Aurit, care fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordare de îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite