Satu Mare: Descătușare de forțe la Gala K1 - Full Fight 2011 (FOTOREPORTAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacol sportiv de calitate la cea de-a treia ediție a Galei K1 Full Fight de la Satu Mare, desfășurată ieri seară. Sportivi din Ropmânia și Ungaria și-au dat măsura talentului în cadrul luptelor full fight desfășurate în fața unui public avizat.

Aproximativ 1300 de sătmărerni au participat ieri la Gala Full Fight 2011, desfășurată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare. Meciurile, disputate la șase categorii, au adus față în față, în ring, și două reprezentante ale sexului frumos.

image
image
image

Click aici pentru GALERIE FOTO

Ediția de ieri a K1 a fost cea de-a treia organizată la Satu Mare de clubul Kyo-Gym condus de luptătorul Szucs Barnabas, protagonist într-unul dintre meciurile disoutate ieri.
Treisprezece meciuri, 26 de sportivi din România și Ungaria, legitimaţi la cluburi din Bucureşti, Cluj,  Iaşi, Suceava, Salonta, Satu Mare și Budapesta, categorii de greutate între 57 și 130 de kilograme.



Click aici pentru GALERIE FOTO

La finalul galei de ieri, "Iceman" Szucs s-a declarat mulţumit de această ediție a evenimentului și de priza pe care sporturile de contact o au la publicul sătmprean. 

image
image
image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite