Satu Mare: De luni se împart ajutoarele alimentare comunitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii indemnizati, persoanele cu handicap grav şi accentuat, pensionarii cu pensia sub 400 lei/lună cu domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, circa 8.000 de persoane, sunt aşteptaţi de luni, la Centrul Comercial Rachel pentru a-şi ridica produsele alimentare provenind din fondurile de intervenţie comunitară.

Fiecare asistat social are dreptul la următoarele cantităţi de alimente: făină de grâu – 14 kg/beneficiar, făină de mălai – 7 kg/beneficiar, paste făinoase – 3, 6 kg, biscuiti- 1, 3 kg. Acestea se vor distribui în perioada 13 septembrie – 23 octombrie 2010, la Centrul Comercial Rachel, situat pe strada Aurel Vlaicu nr. 72, în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 09 -14. Deoare cantitățile de zahăr și lapte praf nu fost primite pînă în prezent acestea vor fi distribuite în perioada următoare, într-un interval pe care îl vom anunța în prealabil.

Pe perioada desfăşurării procedurii în intervalul orar 09 -12, va circula din oră în oră o cursă de autobuz introdusă de S.C. Transurban S.A. (cu plata biletului de călătorie de către cetăteni), pe ruta str. Alexandru Ioan Cuza – Complex Comercial Rachel. Beneficiarii trebuie să se prezinte în perioada şi intervalul orar menţionat, pentru a se evita astfel aglomerarile la finalul perioadei de distribuire şi pentru a putea distribui cantităţile de alimente tuturor categoriilor sociale care sunt planificate sa ridice ajutoarele alimentare.
    Ținânând cont de cantitatea mare de produse alimentare acordate unei persoane, aproximativ 26 kg, în vederea desfăşurării cu operativitate a procedurii de distribuire rugăm asistaţii trebuie să aibă în vedere asigurarea transportului la domiciliu a cantităţii de alimente ridicată.
   Informatii suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0261/714195 sau 0261/714196.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite