Satu Mare: Cornul, laptele şi merele pentru elevi scoase la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Satu Mare a postat pe site-ul SEAP anunţul cu privire la licitaţia deschisă din data de 9 septembrie privind distribuirea în şcoli a produselor lactate, de panificaţie şi a fructelor. Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 9 septembrie ora 9.30.

Ofertele vor fi deschise în data de 9 septembrie la ora 10.00. Până atunci firmele interesate să distribuie produse de panificaţie, fructe şi lactate în şcolile sătnmărene sunt aşteptate să depună oferte. Firma care va oferi preţul cel mai scăzut va câştiga licitaţia.

Primăria municipiului Satu Mare achiziţionează prin procedura de licitaţie deschisă de furnizare: Furnizarea şi distribuirea produselor lactate şi de panificaţie elevilor din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi copiilor preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore din municipiul Satu-Mare pentru anul şcolar 2010-2011 respectiv furnizarea şi distribuirea merelor pentru elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat autorizat/acreditat din din Satu-Mare.
Cei interesaţi îşi pot depune ofertele la primăria municipiului Satu Mare,  P-ţa 25 Octombrie nr.1, Registratură. 

Ofertele vor fi redactate în limba română.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite