Satu Mare: Contrabandişti ucraineni de ţigări reţinuţi cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei ucraineni au fost reţinuţi cu focuri de armă
Cei trei ucraineni au fost reţinuţi cu focuri de armă

Trei cetățeni ucraineni au fost prinşi aseară de poliţiştii de frontieră cu 15 baxuri de ţigări de contrabandă. Poliţiştii de frontieră sătmăreni au fososit armamentul din dotare pentru a-i prinde pe contrabandişti.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Negreşti Oaş, aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat, au observant aseară în jurul orei 20.00, cu ajutorul aparatului de vedere pe timp de noapte, un grup de persoane care transporta dinspre frontieră spre interiorul ţării mai multe colete voluminoase.

image

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare, contrabandiştii nu s-au supus somaţiilor prin voce, fiind necesară folosirea armamentului. Contrabandiştii au încercat să scape fiind opriţi doar după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de este vorba despre cetăţeni ucrainei cu vârste cuprinse între 19 şi 35 de ani, au încercat să treacă fraudulos în România cu o cantitate de 15 baxuri, conţinând 7.500 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 32.250 de lei, a fost confiscată. Potrivit IJPF Satu Mare, celor trei cetăţeni ucraineni li s-a întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat. Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în operaţiunie.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite