Satu Mare: Contrabandă cu motorină la Ardud. Amendă de 20.000 de lei.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un control al inspectorilor vamali la o societatea comercială din oraşul Ardud, care comercializa motorină fără a deţine atestat în acest sens, s-a finalizat cu amendă de 20.000 de lei pentru administrator şi confiscarea altor peste 31.500 de lei, bani proveniţi din vânzările motorinei pe o perioadă de şase luni. 


Activitatea societăţi respective a fost suspendată pe perioadă nedeterminată. „Comercializarea produselor energetice se face pe bază de atestat. Această societate nu are un astfel de document. Administratorul nu îşi poate relua activitatea numai după ce va depune la Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, un dosar cu actele necesare şi va obţine acel aestat care să-i permită să comercializeze astfel de produse“, a declarat Ioan Sabău, şeful direcţiei judeţene Satu Mare.


Toţi banii încasaţi din vânzările motorinei în perioada 23.09.2010–15.03.2011, peste 31.500 de lei, au fost confiscaţi. Potrivit inspectorilor, motorina era vândută atât către persoane juridice cât şi fizice.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite