Satu Mare: Concurs pe teme istorice în penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un grup de detinuti vor participa la un concurs pe teme istorice
Un grup de detinuti vor participa la un concurs pe teme istorice

Şapte deţinuţi din penitenciarul sătmărean participă mâine la un concurs pe teme istorice organizat cu ocazia Zilei de 1 Decembrie. Cei care vor câştiga concursul vor primi diferite recompense din partea comisiei de recompense.   

Comisia de recompense constituită la nivelul instituţiei va oferi diferite recompense deţinuţilor care vor da cât mai multe răspunsuri corecte la întrebările din partea juriului. “Vor avea dreptul la pachete suplimentare, învoire sau acces la camera intimă. Sunt recompense prevăzute în Legea 275”, a declarat Raluca Dimulescu, purtătorul de cuvânt al penitenciarului sătmărean.  
Concursul va începe la ora 14.00. Partcipanţii sunt persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Satu Mare.

Competiţie sportivă
Tot cu ocazia zilei de 1 Decembrie, începând de joi, 2 decembrie, sub sloganul "Cupa Decembrie" se va demara competiţia sportivă de tenis de masă şi skanderberg. Persoanele private de libertate desemnate câştigătoare în urma concursului pe teme religioase şi ca urmare a finalizării competiţiei sportive vor fi recompensate de administraţia locului de deţinere, recompensele fiind cele prevăzute de dispoziţiile L.275/2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite