Satu Mare: Colinde şi poezii la Colegiului Tehnic „Ion I.C. Brătianu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
circa 50 de elevi au susţinut astăzi cocnertul la Liceul CFR
circa 50 de elevi au susţinut astăzi cocnertul la Liceul CFR

50 de elevi de la Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu” au susţinut astăzi dimineaţă un concert de colinde şi recital de poezii în limba română şi franceză cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Elevii au prezetat un program complex în faţa părinţilor, prietenilor şi a profesorilor şcolii.

Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi şi Telecomunicaţii „Ion I.C. Brătianu” au susţinut în această dimineaţă Serbarea de Crăciun. Evenimentul a avut loc în în sala de mese a liceului.
Timp de 80 de minute, elevii din clasele XI B, X C, şi XI C ale unităţii şcolare au  întâmpinat sărbătoarea Crăciunului aşa cum se cuvine, respectiv. Aceştia au colindat, au recitat poezii şi au prezentat tradiţia Crăciunului atât în limba română cât şi în limba franceză. “Am organizat această serbare pentru a întâmpina Crăciunul aşa cum se cuvine. Vom colinda şi vom recita poezii şi sperăm ca ediţia din acest an să fie cea mai reuşită”, spune Alexandra Paleşnic, elevă în clasa a XI-a C. Mai mult, unii dintre elevi au fost îmbrăcaţi în costume de iarnă, deghizaţi în magi sau reni şi s-au bucurat de un public numeros, format din părinţi şi profesori.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite