Satu Mare: Cetăţean maghiar prins în centrul oraşului cu 570 pachete de ţigări ruseşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miklos S., de 56 de ani, a fost prins în centrul oraşului de poliţişti cu 570 pachete de ţigări ruseşti pe care le-a ascuns în locaşuri speciale amenajate în maşina pe care o conducea. Marfa în valoare de peste 2.300 lei a fost confiscată.

 570 pachete de ţigări cu timbru fiscal rusesc au descoperit poliţiştii de frontieră într-un locaş special amenajat în rezervorul maşinii conduse de un cetăţean maghiar. Maşina condusă de Miklos S., a fost oprită pe strada Aurel Vlaicu iar de acolo a fost condusă la sediul IJPF Satu Mare unde a fost verificată. Poliţiştii au găsit într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului, 570 pachete de ţigări ruseşti  în valoare de 2.394 lei.
Pe numele cetăţeanului maghiar a fost întocmit dosar penal pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României de produse accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Ţigările au fost ridicat în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră sătmăreni, iar maşina a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite