Satu Mare: Cercetaţi pentru furt de legume şi fân

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Livada şi Beltiug au încercat să fure legume şi fân de la vecini. Hoţii au fost prinşi de poliţişti şi li s-au întocmit acte premergătoare pentru sărvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Alenxadru K. În vârstă de 20 de ani din localitatea Adrian, comuna Livada a fost prins în flagrant în timp ce fura legume din curtea lui Iosif M. Tânărul a pătruns ilegal în grădină şi a reuşit să culeagă 20 de kg de ardei şi roşii, când proprietarul s-a autosesizat şi a sunat la Poliţie. Tânărul a fost prins de poliţişti, iar prejudiciul i-a fost înapoiat proprietarului. Tânărul este cercetat pentru infracţiune de furt calificat.
Un alt furt petrecut în judeţ a avut loc în comuna Beltiug, când Ioan P., în vârstă de 68 de ani a sesizat Poliţia despre un tânăr  care a încercat să-i fure o cantitate de 20 de kg de fân. Poliţia a identificat autorul jafului în persoana lui Marton G., în vârstăd e 24 de ani, întocmindu-i acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite