Satu Mare: Cercetaţi în libertate pentru furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat
Tinerii sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

Poliţiştii din comuna Acâş au început cercetările penale în cazul a trei tineri din comună, care sunt autorii a două infracţiuni de furt calificat petrecute în cursul lunii noiembrie. Cei trei, de 19, 21 şi 32 de ani, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Marius D. de 21 şi Ioan V. de 32 de ani din comuna Acâş sunt cercetaţi de poliţişti pentru o infracţiune de furt ce a avut loc luni seara, când cei doi au sustras diferite profile metalice din curtea lui Adalbert T. Prejudiciul cauzat, în valoare de 500 de lei, a fost recuperat şi returnat părţii vătămate.
Tot pentru furt calificat este cercetat şi Ştefan D., în vârstă de 19 ani, care în cursul lunii noiembrie a pătruns într-o anexă situată în curtea casei lui Antonio O. Acesta a sustrat un motor electric de 1,1 kw şi o moară de măcinat cereale, prejudiciul cauzat fiind de aproxiamtiv 1.000 de lei, acesta fiind recuperat de poliţişti.
Împotriva celor trei persoane au fost întomite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu toţii fiind cercetaţi în libertate, fără a fi luate măsuri preventive.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite