Satu Mare: Ce faci în weekend? Vezi aici programul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi are loc un nou drum&bass şi minimal party la Inside Club, iar la Muzeul de Arte se poate viziona filmul „Cronica lagărului de la Auschwitz”. Astăzi şi mâine la Aeroclub are loc Samfest Rock, iar la Cinema Grand Mall se pot viziona filme tot weekendul.

Continuă seria de petreceri marca Inside Backyard. În data de 8 iulie, petrecăreţii sunt invitaţi la un super drum&base party, cu invitaţi de marcă din Cluj Napoca şi Oradea. Sâmbătă, 9 iulie distracţia continuă în aceeaşi locaţie de pe strada Ady Endre cu un show de electro, tech house şi minimal. Preţul unui bilet de intrare este de 5 lei.
Cronica lagărului de la Auscwitz, la muzeu
10 iulie este ultima dată la care sătmărenii pot viziona albumul Auschwitz la Muzeul de Artă. Cei care trec astfel pragul Muzeului de Artă Satu Mare vor avea posibilitatea de a urmări istoria deportărilor prin lungul şir de fotografii şi înscrisuri expuse în sălile instituţiei de cultură. Albumul îi aparţine familiei Jákob din Bilke-ZaKarpatia, Ucraina. Preţul unui bilet de intrare este de doi lei.
Filme 3 D la Grand Mall
Astăzi de la ora 17.05 respectiv 22.25 puteţi viziona filmul Transformers 3, iar de la ora 19.55 X-Men: cei dintâi. Acelaşi film se paote viziona şi mâine de la ora 17.10, urmat de Piraţii din Caraibe 4 de la ora 19.40 şi de Transformers 3 de la roa 22.25. Duminică, vă puteţi delecta la Pinguinii domnului Pepper de la roa 17.10, Transformers de la ora 19.00 şi Piraţii din Caraibe 21.50.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite