Satu Mare: Ce faci în weekend? Vezi aici ce opţiuni ai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Les Bastards vor concerta la Carei
Les Bastards vor concerta la Carei

În acest weekend sătmărenii vor avea parte de concerte şi spectacole de diferite genuri în aer liber. La Carei va cocnerta formaţia Les Bastards, iar la Satu Mare vor cânta Judrom Gipsy Klezmer Band, respectiv alţi cântăreţid e muzică populară şi muzică uşoară în Grădina Romei şi pe pasajul Coposu.

Un spectacol care va avea loc duminică, 12 iunie, în „groapa” din Centrul Nou al municipiului, organizat de Palatul Copiilor din Satu Mare, va marca sfârșitul de an școlar. Mircea Câcu, directorul Palatului Copiilor ne-a declarat că programul cercurilor de creație din cadrul instituției a fost organizat în spațiu deschis pentru a  fi mai accesibil pentru public. Programul va ncepe la ora 19 și va conține folclor, muzică ușoară și de fanfară, un recital de  pian și o prezentare de modeling.
Judrom Gipsy Klezmer Band cântă la sinagogă
Tot duminică, de la ora 16.30, sătmărenii sunt invitați la un concert de muzică tradiţională evreiască. Evenimentul va avea loc la Sinagoga de pe strada Decebal. Momentul muzical va fi oferit de formaţia “Judrom Gipsy Klezmer Band” din Budapesta, Ungaria. Sponsorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean şi Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România. Intrarea este liberă.
Week-end folkloric în Grădina Romei
Duminică, 12 iunie 2011 de la ora 16.00, iubitorii muzicii populare și sunt așteptați la câteva ore de voie bună. În Grădina Romei va avea loc un spectacol folcloric  cu invitaţi din judeţul Satu Mare, Maramureş şi Sălaj. Vor urca pe scenă  Ansamblul Naţionalităţilor, Maria Petca Poptean, Egri Csodaszarvas, Ansamblul Ceatăra din Carei, Formaţia vocal-instrumentală Cervona Kalena, Ansamblul de dansuri din Rona de Sus, Petrică Mureşan, Ansamblurile Cununiţa şi Cununiţa Năzdrăvană, Nicolae Mureşan  şi Ansamblul Porolissum. Evenimentul este organizat de Primăria Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”.
Concert Les Bastards la Carei
Formaţia Les Bastard va concerta în această seară la Carei, pe terasa Royal. Concertul începe la ora 19.00, intrarea fiind liberă. Les Bastards este un duo acustic din Oradea, având un repertoriu 100% alternativ format din hiturile anilor 2000. Radu Andrei şi Stike Molnar vor concerta din repertoriul marilor artişti precum Coldplay, Green Day sau The Killers.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite