Satu Mare: Cafea, tutun şi ţigări de contrabandă descoperite în microbuzul unui sătmărean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sătmărean de 34 de ani a fost depistat, ieri, în trafic la volanul unui microbuz cu care transporta cafea, tutun şi ţigări de contrabandă. Întreaga marfă, 4,5 kilograme de tutun, 33 kilograme de cafea şi 280 pachete de ţigări, a fost confiscată iar pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru contrabandă.  

Microbuzul, la volanul căruia se afla Mihai Gheorghe C., de 34 de ani alături de soţia sa şi doi copii minori, a fost oprit în trafic, ieri în jurul orei 13.00, la intrarea în municipiul Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, în bagajele personale au fost descoperite 280 pachete de țigări cu timbru fiscal ucrainean, din care 270 pachete marca Viceroy și 10 pachete marca LD. Totodată, în mașină au mai fost descoperite şi zece pungi de plastic cu 4,5 kilograme de tutun fără marcaje fiscale dar și 33 kilograme de cafea.
 Întreaga cantitate de cafea a fost confiscată iar țigările și tutunul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, microbuzul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

Cercetat pentru contrabandă

Pe numele sătmăreanului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite