Satu Mare: Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână acoperită cu lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad B. de 53 de ani din Viile Satu Mare a fost găsit decedat într-o fântână dezafectată. Cadavrul bărbatului a fost găsit în această dimineaţă la ora 6.30. Deocamdată nu există suspiciuni de omor.

Un bărbat cu domiciliul în Viile Satu Mare a decedat în condiţii deocamdată necunoscute pentru poliţişti. Cadavrul lui Vlad B. de 53 de ani a fost descoperit într-o fântână dezafecttă, acoperită de scânduri, situată în faţa unui bar din localitate.
„Colegii de la postul de Poliţie din Viile Satu Mare au fost anunţaţi în această dimineaţă despre un cadavru găsit într-o fântână din localitate. Bărbatul zăcea într-o baltă de apă de aproximativ 30 de cm. Din primele verificări nu s-au găsit urme de violenţă şi nu există suspiciuni de omor, însă cercetările în caz continuă”, spune Ana Lăpuşte Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Cadavrul a fost transportat la prosectură în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili condiţiile în care acesta a murit şi cauzele decesului. Revenim cu detalii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite