Satu Mare: Bucureştean prins cu permis fals la frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a prezentat un permis de conducere fals
Bărbatul a prezentat un permis de conducere fals

Un bucureştean este cercetat penal de poliţiştii sătmăreni, după ce azi-noapte, poliţiştii de frontieră l-au prins conducânt un autoturism având un permis fals. Acesta a încercat să intre în ţară la PTF Urziceni, iar când a fost legitimat, s-a constatat că permisul nu a fost unul eliberat de autorităţile române.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au început cercetarea penală în cazul unui bucureştean care azi-noapte, la ora 2.30, a vrut să treacă Punctul de Trecere a Frontierei de la Urziceni, prezentând un permis de conducere fals.
Bărbatul în vârstă de 40 de ani, având domiciliul stabil în capitală, s-a prezentat la frontieră pentru a intra în ţară conducând un autoturism înmatriculat în străinătate. Când poliţiştii de frontieră au efectuat verificările de rutină, solicitându-i toate actele, aceştia au constatat că permisul de conducere prezentat nu întruneşte toate condiţiile unui permis autentic, acesta fiind unul fals.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă de permis eliberat de autorităţile române, iar ca urmare, i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite