Satu Mare: Beat criţă la volan a accidentat un bătrân de 88 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Halmeu este cercetat acum de poliţiştii sătmăreni pentru vătămare corporală din culpă, după ce acesta a urcat aseară beat criţă la volan şi a accident grav un localnic din comună, care traversa prin loc nepermis strada.

Accidentul de circulaţie a avut loc aseară, în jurul orei 19.00, în localitatea Halmeu. Şoferul, Vasile Balog l-a accidentat grav pe Nicolae Lucuţ, de 88 de ani, din localitate, care traversa neregulamentar strada.


În urma impactului, octogenarul a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, fiind transportat cu ambulanţa la spital. Poliţiştii, ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul abia putea sta pe picioare, acesta având o conctraţie alcoolică de 1, 71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul vinovat este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influienţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.


Alte trei accidente în judeţ

La numai o jumătate de oră, un alt accident de circulaţie a avut loc în localitatea Turulung, unde două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns în şanţ. Tot aseară, o familie din Cluj Napoca a ajuns cu maşina într-un şanţ, după ce şoferul a pierdut controlul volanului în localitatea Săcăşeni.
În jurul orei 22.30, tot în localitatea Micula, un mopedist a fost grav accidentat, medicii având rezerve în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite