Satu Mare: Bătută de un vârstnic pentru că a aruncat gunoaie pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enervat la culme după ce a văzut cum o sătmăreancă a aruncat chiar pe stradă folia unui pachet de ţigări, un bărbat în vârstă de 57 de ani a luat-o la palme pe tânăra în vârstă de 30 de ani, aceasta având nevoie de două zile de îngrijiri medicale. 


O tânără  în vârstă de 30 de ani a depus la Poliţia Municipiului Satu Mare o reclamaţie în care arăta faptul că în seara zilei de 29.04.2010, în timp ce se afla cu fiul său în vârstă de 6 ani şi cu mătuşa sa  pe strada Iuliu Maniu, a fost agresată fizic de către un sătmărean în vârstă de 57 ani.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a agresat-o pe femeie pentru că a aruncat pe jos folia unui pachet de ţigări. Potrivit certificatului medico - legal solicitat de tânără, aceasta  necesită 2 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. Poliţiştii nu au apreciat corecţia fizică aplicată de vârstnic sătmărencei pentru comportament necivilizat, aşa că i-au întocmit lui S. Florea acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite