Satu Mare: Bătaie între două grupuri. Doi tineri au fost răniţi şi unul internat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două grupuri de tineri s-au confruntat vineri spre sâmbătă noaptea pe strada Ganea. Conflictul a izbucnit într-un bar din zonă şi s-a încheiat pe stradă cu poliţişti, jandarmi şi salvare. Unul din cei implicaţi a fost internat la spital cu contuzii cerebrale.

Poliţiştii sătmăreni au aplicat cinci amenzi în valoare de câte 200 de lei pentru acei tineri care s-au luat la bătaie vineri spre sâmbătă noaptea pe fondul unor neînţelegeri.
„Am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 asupra unui conflict ce a avut loc în cartierul Carpaţi I, strada Ganea, izbucnit între mai mulţi tineri. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm pentru a constata că un tânăr în vârstă de 20 de ani a lovit cu o botă de baseball alţi trei tineri, cu toţii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.
Conflictul a început într-un bar din apropiere, după care bătaia a continuat pe strada Ganea, în faţa unei patiserii. În urma conflictului trei tdintre ineri au fost răniţi şi transportaţi la spital, unul dintre ei fiind internat. Potrivit medicilor, tânărul care a rămas internat pe secţia de chirurgie a suferit contuzie cerebrală minoră. Tinerii au fost transportaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al municipiului Satu Mare, iar cercetările în caz continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite