Satu Mare: Bătaie cu furca la Baba Novac. Un bărbat de 32 de ani se află în stare gravă la Spitalul de Neurochirugie Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani din satul Baba Novac a fost lovit, aseară, cu o furcă în cap de unul dintre frații concubinei sale, fiind transportat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Baia Mare. Medicii sătmăreni spun că Ioan Iliescu a suferit o fractură temporo-parietală stângă.

Ioan Iliescu și frații Varga Iosif și Andrei s-au luat la bătaie, aseară în jurul orei 19.00, într-un bar din sat.  „Victima trăiește în concubinaj cu sora celor doi frați. Fata a fost și motivul pentru care cei trei s-au încăierat. Bărbatul de 32 de ani a fost lovit în cap cu o furcă, fiind rănit grav. El a fost transportat cu o salvare la Baia Mare“, a declarat unul dintre polițiștii care s-au aflat la fața locului. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii și ordinii publice. În funcție de numărul de zile necesare victimei pentru vindecare, față de agresori se vor lua măsurile ce se impun. Cercetările continuă. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite