Satu Mare: Bărbatul care a vrut să intre în ţară cu 11 motoscutere furate din Italia, a fost arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul cu dublă cetăţenie româno-ucraineană care a fost prins cu 11 motoscutere furate din Italia pe care le-a ascuns într-o autoutilitară printre colete cu articole de îmbrăcăminte a fost arestat preventive pentru 29 de zile.

Nicolai G., de 42 de ani, a fost prezentat ieri dimineaţă instanţei de judecată din Carei cu propunere de arestare preventivă, instanţa admiţând cererea de arest. 

Duminică, 10 aprilie, procurorul de caz a dispus reţinerea lui Nicolai G. pentru 24 de ore iar luni, 11 aprilie, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de arestare preventivă. În urma audierilor, Judecătoria Carei a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui Nicolai G.
Bărbatul de 42 de ani s-a prezentat sâmbătă seara, la PTF Urziceni, pe sensul de intrare în ţară la volanul unei autoutilitare înmatriculată în Ucraina. La controlul de frontieră, în compartimentul de marfă al vehiculului, colegii noştri au descoperit, printre colete cu îmbrăcăminte, 10 motociclete şi un motoscuter, toate furate din Italia, în perioada 21 martie – 02 aprilie a.c. Întreaga marfă aflată în autoutilitară, a cărei valoare a fost estimată la 582.210 lei, a fost ridicată de poliţiştii de frontieră sătmăreni, iar maşina indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite