Satu Mare: Bărbatul care a evadat din arestul Poliţiei a fost prins cu un pistol în geantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fugit din sediul poliţiei la data de 6 octombrie
Bărbatul a fugit din sediul poliţiei la data de 6 octombrie

Vasile Marina este din nou arestat după ce la data de 6 octombrie acesta a evadat din sediul Poliţiei, unde era reţinut pentru săvârşirea a 3 infracţiuni la regimul circulaţiei. El este cercetat acum şi pentru fals privind identitatea, furt calificat dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Bărbatul evadat în 6 octombrie din sediul Poliţiei Municipale a fost prins duminică de poliţiştii sătmăreni ascuns în podul unei case din comuna Homoroade. În ascunzătoare, poliţiştii au găîsit şi o geantă, în care Vasile Marina, în vârstă de 34 de ani, ţinea un pistol cu gaze şi două cartuşe, sustrase în urmă cu un an din judeţul Maramureş, dar şi un binoclu, chei şi mănuşi. În geantă, poliţiştii au mai descoperit bani şi un aparat foto, care au fost furate chiar din casa în podul căreia se ascundea bărbatul.
„La cele cinci infracţiuni pentru care este cercetat până în prezent s-au adăugat altele două: furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, ancheta fiind supervizată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.
„Bărbatul a fost reţinut, iar cercetările continuă. Ţinând cont că suspectul este cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni, el riscă ani buni de înschisoare fără suspendare”, mai spune Ana Lăpuştea-Mălăescu.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite