Satu Mare: Bărbat spânzurat, salvat de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Vetiş, judeţul Satu Mare, a vrut să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul a folosit o frânghie încercând să se sinucidă în propria locuinţă, unde trăia cu familia sa. Norocul lui a fost că familia a sosit acasă din timp şi i-au tăiat frânghia.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare în vederea internării şi oferirea tratamentului corespunzător.
„Aseară, în jurul orei 20.25, am fost solicitaţi la un caz din comuna Vetiş. Un bărbat a vrut să se sinucidă, dar membri familiei când l-au găsit au tăiat frânghia şi au anunţat de urgenţă Serviciul de Ambulanţă. Starea lui a fost normalizată şi a fost transprotat la spital pentru tratament”, spune Mihaela Pop, asistenta şefă de la Ambulanţă.
Transportat la spital pentru îngrijiri medicale corespunzătoare, bărbatul a refuzat internarea şi a fost lăsat să pelce încă aseară.
„Până la urmă pacientul nu a mai fost internat, deoarece a refuzat. Medicii i-au recomandat să consulte un psiholog, după care s-a întorsc acasă împreună cu familia care l-a descoperit cu frânghia la gât. Starea lui de sănătate a fost bună”, spune Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite