Satu Mare: Autoutilitară furată din Italia depistată la Petea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Petea au descoperit ieri o autotutilitară furată din Italia. Mașina era condusă de Adrian Florin G., de 22 de ani din Dâmbovița însoțit de un bărbat de 36 de ani, Constantin P.  

Cele două persoane s-au prezentat ieri în jurul orei 7.00, la Petea pentru a ieşi din ţară.  Adrian Florin G. conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare de Dâmboviţa. Împreună cu el în maşină călătorea şi Constantin P., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Dâmboviţa, acesta fiind şi proprietarul autoutilitarei.
Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia din noiembrie 2006. Ei au extins cercetările şi au mai aflat că maşina a fost înmatriculată în România în februarie 2008. Şoferul a declarat că nu ştia nimic despre faptul că maşina ar putea fi furată, el era doar şofer, proprietarul rugându-l să meargă cu el în Ungaria după mere.

Proprietarul autoutilitarei, Constantin P. susșine că a cumpărat mașina în urmă cu doi ani, de la un cetăţean din Galaţi, contra sumei de 21.000 euro. La momentul respectiv maşina avea numere de Italia.
Polițiștii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru tăinuire la furt. Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite