Satu Mare: Autoturism de lux furat din Italia descoperit la Halmeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul se află în custodia Poliţiei de Frontieră/ Foto: Arhivă
Autoturismul se află în custodia Poliţiei de Frontieră/ Foto: Arhivă

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un cetăţean din Ungaria care a vrut să iasă din România cu un autoturism ce figurează furat din Italia. Bărbatul a prezentat un certificat de înmatriculare fals, seria de caroserie fiind de asemenea modificată.



În Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezenat ieri pentru a efectua formalităţile de frontieră,  Zsolt P., în vârstă de 28 de ani, din Ungaria. Acesta conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Ungaria. Cu ocazia formalităţilor pentru ieşire din ţară, poliţiştii de frontieră  au constatat că certificatul de înmatriculare nu prezenta  elementele de formă şi fond a unui act autentic, iar seria de caroserie de pe display-ul din bordul autoturismului nu corespunde cu cea poansonată.
 În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră sătmăreni au constatat că autovehiculul de lux figurează  furat din Italia din iunie 2010, seria de caroserie fiind modificată si aplicate alte numere de înmatriculare.  Zsolt P. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la furt, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, punerea în circulaţie şi conducerea  pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare. Autoturismul în valoare de 20.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Sartu Mare pentru continuarea  cercetărilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite