Satu Mare: Autoturism de lux confiscat pentru contrabandă cu alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost confiscat iar şoferul a primit o amendă de 20.000 de lei
Autoturismul a fost confiscat iar şoferul a primit o amendă de 20.000 de lei

Un sătmărean a rămas fără autoturismul în valoare de circa 50.000 de lei, după ce a fost prins transportând 45 litri de alcool neaccizat. Mai mult, şoferul a fost amendat cu 20.000 de lei, iar alcoolul în valoare de 1.200 de lei i-a fost confiscat.

                         
Lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare au confiscat ieri o maşină în valoare de circa 50.000 de lei, după ce, proprietarul acesteia a fost prins transportând 45 litri de alcool fără documente de provenienţă. Mai mult, şoferul a fost amendat cu 20.000 de lei. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Satu Mare au oprit ieri pentru control un autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Satu Mare. Maşina era condusă de Adolf Janos, în vârstă de 30 de ani.

image

La controlul autoturismului, în portbagaj şi lângă scaunul din dreapta faţă au fost descoperite mai multe recipiente din plastic în care se aflau, în total, 45 litri de băutură alcoolică, în valoare de aproximativ  1.200 de lei, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative. Poliţiştii de frontieră au sesizat lucrătorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare, iar persoana şi autovehiculul au fost conduse la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea verificărilor. Întreaga cantitate de alcool a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 20.000 RON, iar autoturismul a fost ridicat în vederea confiscării.

Autoturismul a fost confiscat iar şoferul a primit o amendă de 20.000 de lei
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite