Satu Mare: Autorul crimei din Pișcolt a fost arestat preventiv pentru omor calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Autorul crimei din localitatea Pișcolt a primit ieri mandat de arestare preventivă de 29 de zile pentru omor calificat. Alexandru Keseru de 44 de ani și-a înțepat tatăl în hemitorace cu un cuțit de bucătărie. Luni dupa amiaza bătrânul a murit din cauza unei hemoragii interne. 

Alexandru Keseru, tatăl de 71 de ani, a murit luni în locuința sa.  Familia bătrânului a solicitat ajutorul medicului de gardă de la dispensarul din comună care a constatat, la fața locului, înțepătura din hemitorace și a anunțat poliția. Autorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi. 

A fost un scandal între ei duminică dimineața. E o familie de gospodari, au de toate pe lângă casă, însă din păcate sunt mari consumatori de alcool iar scandalurile se țineau lanț la ei acasă. Fiul îi reproșa într-una tatălui că numai el ține gospodăria. Dimineață, la micul dejun, s-au certat la masă, fiind amândoi sub influența alcoolului, iar fiul s-a evervat și a luat cuțitul de bucătărie și l-a înțepat pe tatăl său. Am intervenit des să aplanăm scandalurile din familia lor, au declarat surse din cadrul postului de poliție din Pișcolt.

Potrivit comisarului de poliție Marius Gânță, bătrânul a murit în urma hemoragiei interne provocate de înțepătură. I-a atins intestinul subțire provocându-i o hemoragie internă severă, aceasta fiind cauza morții bătrânului, a precizat comisarul. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite