Satu Mare: Au fost prinşi la furat de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Cinci sătmăreni au fost prinşi în ultimele zile de poliţiştii sătmăreni în timp ce tăiau ilegal arbori, sau transportau material lemnos fără documente. Doi dintre sătmărenii prinşi la furat de lemne sunt cercetaţi penal, iar trei dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional.

Poliţiştii din comuna Păuleşti împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Satu Mare au organizat o acţiune ieri pe linie silvică în localitatea Hirip, ocazie cu care au fost depistaţi Mircea V. de 31 de ani, Viorel V. de 41 de ani şi Traian V. de 38 de ani, toţi din localitatea Hirip, care transportau lemne de foc de esenţă stejar, fără a deţine documente de provenienţă. Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Şi poliţiştii din Ardud au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de material lemnos  faţă de Ionel L. de 22 de ani, din Sărătura. Tânărul este suspectat că, în data de 21 octombrie, s-a deplasat în locul numit Valea lui Gherasim, situat în extravilanul localităţii Gerăuşa, de unde a tăiat şi sustras 98 arbori nemarcaţi de esenţă salcâm, pe care i-a transportat la domiciliu.
De asemenea, poliţiştii din comuna Turţ efectuează cercetări faţă de Nicolae P. de 55 de ani, din Turţ. Bărbatul este suspectat că în data de 8 octombrie, s-a deplasat în locul numit Holmu Mare, situat pe raza comunei Cămârzana, iar de pe terenul aparţinând părţii vătămate Grigore D. de 41 de ani, din Cămârzana, a tăiat şi sustras 26 arbori de esenţă molid, cauzând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite