Satu Mare: Artificii interzise la chefurile private din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria interzice focurile de artificii la petrecerile private din oraş
Primăria interzice focurile de artificii la petrecerile private din oraş

Primăria nu va mai aproba focurile de artificii la petrecerile private organizate în municipiul Satu Mare, indiferent de categoria din care acestea fac parte. Primarul a luat această măsură pe considerentul că multe persoane exagerează cu solicitările şi obţin avize la preţuri accesibile.

După scandaluri cu mai mulţi locatari din oraş, Primăria a decis să nu mai aprobe avize pentru focuri de artificii pe raza oraşului, indiferent din ce categorie ar face ele parte. Primarul spune că în ultimele luni sătmărenii şi-au permis prea multe pentru sume de 1000 de lei, motiv pentru care de acum încolo focurile de artificii, indiferent de gradul lor, vor fi interzise la orice petrecere privată din oraş.
„Este inadmisibil ca unii oameni cu bani să folsoească focuri de artificii la zile de naştere, nunţi botezuri şi alte evenimente private, deoarece locatarii sunt deranjaţi. Desigur şi până acum exista o restricţie în aceasă privinţă, însă ea se limita doar la anumite categorii de artificii, ceea ce se va schimba de azi încolo“, spune primarul iuliu Ilyes.
Un alt motiv pentru care de acum sunt interzise artificiile în oraş este faptul că, astfel, ele îşi pierd astfel farmecul la evenimente precum Ziua Oraşului sau Anul Nou.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite