Satu Mare: Arest prelungit pentru şoferul beat care a provocat accidentul mortal de la Lipău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii sătmăreni au prelungit mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Andrei S., şoferul de 38 de ani care a provocat marţi seara un accident mortal între localităţile Lipău şi Sâi în urma căruia o femeie de 42 de ani, pasageră în dreapta şoferului, a murit.

Înainte de a se urca la volan şoferul a consumat alcool, rezultatele testului de alcoolemie efectuat la faţa locului indicând o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui Andrei S., i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge care au scos la iveală o îmbibaţie alcoolică de 1,50 mg/l alcool pur.

Judecătorii i-au prelungit arestul
Marţi seara, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, instanţa de judecată emiţând mandatul de arestare. „Accidentul s-a produs din cauza şoferului beat care a condus cu viteză mare iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul din dreapta a şoselei. Pasagera Maria M., de 42 de ani, a murit pe loc“, a declarat Camelia Borz, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. În urma accidentului, victima rămas încarcerată fiind necesară intervenţia pompierilor. 



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite