Satu Mare: Anchete la Poliție și jandarmerie în cazul patrulei prezente în apropierea stației Petrom unde a avut loc jaful de ieri dimineață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițistul și jandarmul care formau patrula mixtă prezentă în dimineață zilei de ieri pe strada Careiului, în zona stației Petrom unde a avut loc jaful, sunt anchetați. Conducerile celor două inspectorate au demarat anchete separate pentru a stabili scopul prezenței patrulei în zonă și modul în care cei doi oameni ai legii au intervenit. 

„Ancheta internă a fost demarată în urma sesizărilor venite din partea jurnaliștilor care susțin că patrula nu a intervenit în momentul în care casiera era amenințată. Ancheta va arăta durata și scopul prezenței patrulei în zonă“, a declarat Ana Lăpuștea Mălăescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.   

Și ancheta demarată de conducerea Inspectoraului Județean de Jandarmi vizează modul de acțiune a angajatului. „Facem demersuri pentru a stabili cauzele prezenței patrulei în zonă dar și modul de acțiune a angajatului.Patrulele au trasee prestabilite de dinainte să intre în turele de lucru“, a declarat Camelia Lucuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi.   

Filmul jafului

Ieri dimineață, în jurul orei 4.30, un individ mascat și înarmat cu un cuțit a intrat în magazinul stației Petrom de pe strada Careiului și sub amenințarea casierei cu cuțitul i-a cerut acesteia banii pe care femeia în avea în mâini și se pregătea să-i pună în seif. Autorul jafului a fugit cu aproximativ 10.000 de lei, fiind urmărit de colegul casierei până pe malul Someșului de unde bărbatul s-a aruncat în apă. În urma verificărilor efectuate pe malul apei, anchetatorii au găsit o parte din banii furați. Până în prezent, poliția nu are suspecți în acest caz .

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite