Satu Mare: Amenzi usturătoare şoferilor sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aplicat 226 sancţiuni contravenţionale în trafic
Poliţiştii au aplicat 226 sancţiuni contravenţionale în trafic

Lucrătorii Poliţiei rutiere Satu Mare au aplicat 226 de sancţiuni cotnravenţionale în cursurul zilei de ieri şoferilor sătmăreni care nu au respectat regulile aplicabile pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor este de 16.000 lei.

În urma unor controale efectuate în trafic pe raza judeţului Satu Mare, poliţiştii sătmăreni au aplicat un număr de 226 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16.000 de lei. Printre cei sancţionaţi se numără 40 de conducători auto care nu şi-au cuplat centurile de siguranţă, 39 care au depăşit limita legală de viteză, 21 de conducători auto care nu aveau toate documentele asupra lor, 12 care prezentau diferite defecţiuni la autovehiculul condus, dar şi 4 pietoni, 34 biciclişti, 13 căruţaşi şi alţi 7 conducători de mopede.
De asemenea, şase dintre şoferi au rămas fără permis de conducere pe diferite perioade, din are două pentru depăşire neregulamentară, unul pentru neprezentare la sediul poliţiei în urma unui accident cu pagube materiale, unul pentru neacordare de prioritate şi două pentru nerespectarea limitei legale de viteză pe drumurile publice.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite