Satu Mare: Amenzi în pieţe, baruri şi în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Poliţiei municipale Satu Mare au aplicat ieri 19 sancţiuni contravenţionale în zona pieţelor, 23 în baruri şi localuri şi alte 5 în centrul oraşului pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, respectiv pentru perturbarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii sătmăreni au acţionat ieri în domeniul public, în special în centrul oraşului şi în pieţe, în vederea menţinerii  unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, poliţiştii şi-au desfăşurat acţiunile punctuale în zonele cu risc criminogen, acţionând în piaţa de vechituri şi pieţele agroalimentare, unde au legitimat 31 de persoane şi au verificat opt agenţi economici. În urma controalelor au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 3.000 lei.
În zona centrală a municipiului, poliţiştii au efectuat controale în vederea prevenirii prostituţiei şi cerşetoriei. În urma acţiunii, au fost depistate şi sancţionate trei persoane care apelau la mila publicului şi alte două care acostau trecătorii în vederea întreţinerii de relaţii sexuale.
În ceea ce priveşte ordinea şi liniştea publică în zona barurilor şi localurilor, poliţiştii au legitimate un număr de 38 de persoane, pentru 9 dintre acestea aplicând avertismente şi pentru alte 23 sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite