Satu Mare: Amenzi de peste 14.000 de lei pe drumurile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră a aplicat 236 de sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 14.700 lei şoferilor sătmăreni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Acţiuni pe linie rutieră au desfăşurat şi inspectorii Registrului Auto Român (RAR), verificând 36 de şoferi sătmăreni.

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri pe drumurile publice în vederea prevenirii şi combaterii eveimentelor rutiere de pe drumurile publice din judeţ. În cadrul acţiunii au fost aplicate un număr de 225 de sancţiuni contravenţionale în cuantum totald e 13.000 lei. Printre sancţionaţi se numără 60 de şoferi care nu au folosit centurile de siguranţă, 48 care au depăşit limitele elgale de viteză, 4 pietoni, 24 care nu aveau documentele oblgiatorii asupra lor, 12 care conduceau autoturisme cu diferite defecţiuni tehnice, 12 biciclişti, 5 căruţaşi şi 14 conducători de mopedă. De asemenea, în cadrul acţiunii de ieri au fost ridicate 13 permise de conducere în vederea suspendării lor, 10 dintre ele datorită depăşirii neregulamentare.
Poliţiştii rutieri continuat acţiunile şi în mediul rural, atât pe linie rutieră, cât şi în vederea combaterii contrabandei. În acţiunea de ieri au fost legitimate 42 de persoane şi controlate 35 de autovehicule, numărul sancţiunilor contravenţionale fiind 11, valoare totală de 1.700 lei.
Acţiuni similare au desfăşurat şi reprezentanţii RAR, care au oprit pentru control 32 de autovehicule şi au legitimat 36 de persoane, aplicând un număr de 9 sancţiuni contravenţionale. Totodată, reprezentanţii RAR au ridicat şi două certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite