Satu Mare: Amenzi de 40.000 de lei pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Satu Mare au primit, în această săptămână, amenzi în valoare totală de 40.000 de lei după ce au fost prinşi cu importante cantităţi de ţigări pe care le transportau cu propriile maşini.

Ivan N., de 25 de ani, a vrut să intre în ţară, joi 13 aprilie, cu 300 de pachete de ţigări cu timbru fiscal ucrainean pe care le-a ascuns în mai multe locaşuri din maşină. Tânărul nu a putut prezenta poliţiştilor de la Petea nici un document justificativ de provenienţă a mărfii. Marfa pe care o transporta a fost evaluată la 1.280 lei. Poliţiştii l-au sancţionat pe tânăr cu 20.000 de lei iar ţigările le-au confiscat. 

Ţigări ascunse în rezervorul maşinii

Tot la Petea a fost depistat şi Rolland P., de 21 de ani. Tânărul vroia să introducă în ţară 258 pachete de ţigări cu timbru fiscal urcainean pe care le-a ascuns în rezervorul maşinii.

Şi în acest caz inspectorii vamali l-au amendat pe sătmărean cu 20.000 de lei iar întreaga marfă, evaluată la peste 1.000 de lei au confiscat-o.

Potrivit inspectorilor vamali, majoritatea acestor ţigări au fost erau cumpărate din Ungaria şi urmau să ajungă pe pieţele din România.
 


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite